GÅRDEN MED FLERA INRIKTNINGAR

STALL BGS Häst & Hovslageri är ett företag, team och verksamhet med många olika inriktningar inom häst. Vi har allt ifrån egna uppfödningar, till äldre tävlingshästar. På gården finns det hästar för tillridning, inridning och försäljning. Vi säljer hästfoder från Havens Foder samt återförsäljare för Brinks spånbalar. Vi har valt att fokusera på hästarnas behov och samlat det på en plats. Dessutom har vi Linn som är godkänd hovslagare på gården!

VI ERBJUDER

Linn är godkänd hovslagare som nu har plats för flera kunder. Om du är i behov av en hovslagare så tveka inte att höra av dig till 073 400 16 85 eller kontakta hos på sociala medier.

Behöver du hjälp att sälja din häst? Eller kanske behöver du hjälp med ridningen? Vi tar emot hästar för försäljning eller träning och tävling. Kontakta oss för att veta mer. 

Var vänligen och läs igenom våra regler för användning av ridhuset och paddocken innan du kommer och rider.Anläggningsregler Användning av ridbana: Om man vill komma och rida på våra fantastiska ridbanor så kostar det 120kr/hästen. Vill man boka någon av banorna helt själv kostar det 250kr/hästen (bokad träning med tränare går före). Användning av hinderparken och terräng/vattenhindren ingår i priset. Anläggningskort: Anläggningskortet köps  i halvårsperioder. Kortet börjar gälla så fort det är betalat och 6 månader framåt. Halvårskort 1200:- + moms. I det ingår 2 hästar per ryttare. Har man fler hästar kostar nästa anläggningskort 600:- + moms. En fullt utrustad hinderpark som man har tillgång till och ett ridhus på 58*24 med fibersand samt en paddock på 60*80 med vatten och terränghinder.

Vi har en tvättmaskin som tvättar alltifrån täcken, skydd till schabrak! Vi tar 70kr tvätten och då går det i ca 2-3 schabrak och 1 täcke (beror lite på storleken) Vill ni ha något tvättat är ni varmt välkomna att kontakta oss på gården.

Du har möjlighet att köpa spånbalar till din häst hos oss i Berga.
Spånet kommer ifrån det kända märket Brinks Trä och som är på 25kg.
Kostnad 75 kr/st med moms, som betalas genom swish, faktura eller jämna pengar på gården.

Är du intresserad av att köpa spån av oss så kontakta någon av oss på gården så bestämmer vi en tid.